1411386313.png
  • trident
    Azért választoltam az eredeti kérdésedre, mert segíteni akartam. Azért segítettem, mert az egyik kedvenc topikomba jársz te is, még ha nem is ismerlek.

A szmájli arra utalt, hogy igazad van, ahogy korábban is írtam. Valóban. Kihúzod nyárig. Hogy nyáron mi lesz azt nem tudhatjuk, valószínűleg belépőszinten, áron megkapod a most 30-40 ezer forintos cpu-kat, duál, jobb esetben négy maggal, vga szinten nem elkézelhetetlen, hogy középkategórában a mostani felsőt.
    De a tököm tudja, ezért írtam csak egy helyeslő szmájlit.

Nem téged akartalak lehülyézni, hanem majdnem skyman14-et, aki nem nézte hogy kinek válaszoltam. De megondoltam magam, nem flémelek, biztos elnézte, ha jól tévedek a 14 az életkora, nem akartam megbántani, ezért bemásoltam, hogy az adott üzenet kinek szól.
    DE... Akkor már ha nem akarom megbántani, leírtam neki azt is hogy hol talál korrekt teszteket.

Nem fogom én senkinek sem megmondani mit vegyen, ha valaki olyan van akit ismerek és itt kérdez és van jó ötletem, akkor segítek szivesen, gondolkodtam, hogy Cat részére is írok, de úgy láttam hamar letett az előző generáció felső (mostmár középső) kategóriás vga-járól és remélem a 8800gt-t fogja választani, mert azzal fog jól járni (lehetőleg ne referencia hűtéssel).