1411386313.png
  • CyrSyS
    Amúgy ami az én jelenlegi hardverspecifikációs elveimet illeti a P5B alaplap megvétele egy picit bukás volt. Nekem ez van és hát láthatóan a K széria már több mindent támogat, ráadásul az ára meg nem több mint a P5B-é. Viszont a kiforrottságáról nemtudok nyilatkozni a P5K esetében. De sztem nem rossz.
    CPU terén én a kis embereket nézem elsősorban és sztem egy E6300 nagyon jó CPU-nak számít még ha a Mohaa Airbone-al is akar játszani. CPU számítást vezérel, programok utasításainak gyorsabb végrehajtása. Tehát ha sok - nem játék jellegű - progit futtattunk akkor nagyon ideális és nem drága. De nagyon őszinte akarok lenni, 19e ft-ért lehet kapni 630-as szériás 3ghz-es HT-s p4 processzort ami 2mb l2 cache-s ami szintén nagyon jó, főleg hogy az enyémbe csak 1mb van és megvagyok vele elégedve. És Stalkerrel is játszok, cpu aspektusból elég a játék futtatásához. Aki frankóban gondolkodik akkor sem vegyen 4magosat, inkább a E6750-et ajánlanám. Jó áron kapunk nagyon gyors és tuningbarát cpu-t. És biztos 3 évig kitart.
    Ram terén vicces a dolog. Ha alaplapunk támogatja akkor érdemes 1066-ost venni nem drágább mint a 800-as. Nekem még 667-es van és rácsesztem vele hiszen lassan 8hónapja vettük 27e ftért 1gb-os modult. És most megjegyzem nincs már 667-es nagyon a boltok polcain, és 10e ft-ért kapok 1066-ost 1gb-ost. :(
    VGA terén nemtudok nyilatkozni. Nvidia párti vagyok és aki grafikával vagy játékkal foglalkozik akkor 8xxx-es szériában gondolkodjon. Nekem 7950GT-m van mert tesom szeret játszani és végülis a STALKER-ig bezárólag szépen visz mindent. A kártya árán jelenleg egy 320mb-os 8800gts-et lehet venni. Az biztos jobb. Akinek alap grafika kell, 6600gt-vel bőven ellesz.
    Hangrkátya terén szintén igényfüggő. Nekem egy 4 éves Audigy 2-m van és azt mondom hogy minden játék megszólalt vele stereoba. Semmi bajom nincs vele és nekem elég.