1411386313.png
  • Palinko
    Melyik részén? Nekem Lakewoodhox volt szerencsém :-D

RAM-ot ne keverd vagy patriot vagy kingstone. Plusz ha 32 gb-ot szeretnél akkor ne 4*8 hanem 2*16 hátha később még bővítené de hát az nem fog eljönni mivel 8 mindenre elég pillanatnyilag és 16 elég lesz a jövőben 32 meg a távolabbo jövőben is utána úgyis elavul a többi rész mire 32-től több kéne.

Gigabyte alaplapban jó de nem biztos hogy VGA ban is őket választanám de lehet ez csak személyes hülyeségem. Asus, MSI, EVGA, Zotac, Gainward. Kb a legjobbtól a gyengébb gyártók felé de ez szemlélyes preferencia.

Toshiba HDD helyett Western Digital inkább.

Optikai egység biztos kell? Ezt neked kell tudnod de én vagy 5 éve nem tettem semmit a dvd tálcájába akkor is csak windows lemezt :-D Ha nagyon kell inkább külső usb vel csatlakozót mert sztem jobbak azok a házak ahol elöl ventik vannak hűtés miatt az optikai egység helyett.

Kazyról hallottam ahogy néztem nem a legolcsóbbak és más sem dícsérte nagyon de ha számodra megfelel ahogy gondolod.

A monitor panelje érdekes választás színben valahol a TN meg az IPS panelek között van. A TN gyorsabb de talán nem annyira szép az IPS lassabb de leghelyesebb színekkel rendelkezik és a betekintési szöge a legnagyobb a 3 közül. Attól is függ milyen játékokat szeret ha online dolgokat is elég lesz a 144hz és oda úgy se kell nagy felbontás de szerintem a másik két monitor amit ajánlottunk szimpatikusabb és olcsóbb is, de számomra is monitort a legnehezebb választani tényleg túl sok az ajánlat.

Ne haragudj nem lesajnáltalak szerintem csak a tapasztalat azt mutatja, hogy tényleg kevesen tudnak a korosztályodból angolul a fiatalok meg csak azt hiszik hogy tudnak sokszor :-D Nem azért mondom lebutítva mert buta lennél hanem, hogy biztos közérthető legyen, felesleges elkomplikálni ilyenkor.