Nincs ilyen lapom de a Noctua honlapján nagyon néztem mik felelnek meg, mivel a véletlen egybeesés miatt múlt héten jött meg pont ez a hűtő amit szeretnél. Mikor kiveszed a dobozból biztos beszarás, videón meg képen is látod hogy brutális de mikor a kezedben tartod 2 ujjal érzed hogy mi a fene ez :D
Szal a lapoddal kompatibilis a hűtő. A Noctua kivágása 64mm, szal elférni elfér alatta ráadásul 90 fokal elfordítva is felszerelhető a hűtő, viszont az kizárt hogy a 2. ventit ha fel akarod tenni hogy ne kelljen megemelni mert az alatt csak 32mm hely van. Szóval számoljunk, nem lesz haláli pontos de ott vagyunk valahol.
Van 55mm es ramod, a Noctua hűtővel 165mm magas és mint említettem volt ebben a pozícióban 32 mm a hűtő alatti hely. 55-32 vagyis nyerned kell 23 mm-ert a 2. hűtő feljebb helyezésével, de nem számolhatjuk pontosan mert a tetejére mégsem teheted szóval reálisabban inkább 26-28 mm-t kell ezt hozzá is adhatod akkor a 165 höz vagyis 191-193mm lesz a hűtő magassága ami nem tudom mennyire férne el a házikóban. Utoljára szerkesztette: Palinko, 2019.07.16. 08:50:02