Hali. A CPU Hűtő szerintem a legjobb választás AIO-k terén, személyes preferencia legalábbis nekem ez. VGA-kból ha nem ragaszkodsz az AMD kártyákhoz, akkor nézd át az NVIDIA felhozatalát, ha csak AMD-khez ragaszkodsz akkor ár/érték arányban jobb az 580. SSD/HDD téren. Nekem egy 5400 RPM-es WD Green 4TB-om van. És elég gyenge a 64MB cache+5400RPM ekkora tárhelyre, sokat pörög a kurzor pl ha a letöltések mappát böngészem stb.. Ezért inkább a te helyedben vásárolnék egy 1 TB-os merevlemezt ami 7200RPM-es és arra pakolnám a játékokat, a 4TB-ost pedig lecserélném egy 5400RPM-esre. Az SSD az vagy maradhat, vagy esetleg egy Samsung 860 EVO-ra letudod cserélni ami +100 mega elméleti olvasást jelent. Gyakorlatba igazából nemhinném, hogy nagyon észrevehető a különbség. A tápegység bőven elégnek kell, hogy legyen hisz 80+ Platinum az kb 90%-ot képes magából kifacsarni, tehát körülbelül 500W-ot és amire neked szükséged van az körülbelül 300-350W. :) Ram tájon pedig, nekem Corsair Vengeance moduljaim vannak, abból is az LPX széria. DDR3-ból is volt egy 4 es párom illetve DDR4-es ből is. Előttük pedig Kingston HyperX-eim voltak. Nincs köztük különbség. A paramétereket kell figyelni. Ha jólemlékszem mindkettőre 10-10 év garancia van, vagy valahogy így szóval abban sem különböznek.