cibi17#101419
alapból mikor vettem a ház ventiket, akkor silentet néztem. nem csavarozva van, hanem adtak hozzá ilyen gumi izét, ami tartja, így nem rezonál a házzal, mert nem ér hozzá. a ház sem a legvékonyabb anyagból van. és akkor még ezt megfejeltem azzal, h 12voltról át raktam az összeset 5v-ra. átszellőztetésre bőven elég.
a winyók nem mennek állandóan. van egy régebbi egy terrás, azt lehet hallani. épp ezért azt csak most már letöltésre használom, akkor megy, ha nem vagyok otthon, vagy gépnél. ha kinyomom a progit nem megy a winyó. a másik winyó egy pár hónapos seagate 2 terrás. meglepően halk. arról is csak néhány dolog megy, nem folyamatosan. ugyanis a rendszer és progik 120as ssdn vannak, a többi játék (mivel gamer gépnek csináltam, másra ott a laptop) a játékok pedig mennek egy 512es ssd-ről. vga alig kapcsol be (1070 msi gaming x - baromi jó a hűtése, nagyon jó a félpasszív hűtő, 64foknál kapcsol be a hűtő, 24%on!! visszahűt és kikapcs. persze játék terhelés függő, de mivel csak 1080p-ben játszom, amit simán bír....)
szóval igen... halk a gép és már csak a psu van vissza