Inno 3D Geforce 2 Ti Gond!
  • steweee
    volt már hasonló nekem is , de már jó régen, még a voodoo2-es időszakban.én egy dolgot tudok tanácsolni.senkinek a hozzászólását(nem csak itt)ne vedd kézpénznek, mert halálra fogod idegesíteni magad mire újra jó lesz a géped.én már végigjártam az utat.két éve mikor abit kt7-es alaplapot vettem, megmagyarázhatatlan okokból fagyott vagy újraindult.a sok "szakember"mind azt mondta hogy a gépemnek semmi baja, a windóz miatt(xp volt már akkor, ezért nem hittem nekik, a me az valóban sokat fagyott anno)mikor oldalakon láttam hogy a kt7 gyárilag vacak, vissza akartam vetetni hogy rossz, napokig jártam vele a szervizbe, mert csak néha produkálta a hibát.végül kicserélték ráfizetéssel egy kg7-re,ami ugyanúgy szar volt, de előbb erre rá kellett jönni, mivel az összes többi alkatrészre gyanakodott mindenki, hiszen a kg7 már nem kt7, és az egy nagyon jó, megbízható, kiforrott alaplap(a kurva ****)utána csere, msi 746f ultra, jó egy darabig, aztán nem.idegbaj megint, hurcolászás, röviden, most már semelyik alkatrésznek nem volt baja(egyenként tesztelve)hanem az összekötő kábel volt picit megtörve az előző sok cserélgetés/szereléstől.pedig külön letesztelte a NAGY"szakembe", és visszaadta azzal hogy jó, annak semmi baja.(fasszopó köcsög az ilyen!)2e ft-ért vettem két új ata100-as kábelt, és láss csodát, azóta(több mint fél év)kifogástalanul működik a gépem, tán le is fagyott vagy 2x azóta mikor véletlenül játék alatt megnyomtam a windóz billentyűt