Babylon 5 Freeware űrszim
  • [NST]Cifu
    #17
    A Training kicsit durvus lett, legalábbis a Hyperspace része. A lényeg:

    Indulj el a Cooke rendszer felé (Sol-Cooke) (célszerű autopilottal - CTRL+A), majd mikor szól az instruktor, akkor azzonnal vissza az Io-hoz. Innen elindulunk valami S****** betüs rendszer fele (még korán van ) az EAS Pegasus-al és az Instruktorral. Némi idő után lesz egy párbeszéd köztünk és az elveszett hajó között, utána irány vissza a Sol rendszerbe (Io). Célszerű mindig a CTRL+A-t használni, még akkor is ha kissé bugos (nekem időnként lelasít 200-ra, ilyenkor ki kell kapcsolni, majd vissza).

    A harc nagyon nehéz, a vicc az, hogy elsőre sikerült az első küldetés, csak éppen mikor új waypontot adnak meg, én CTRL+A-val repültem, amely szépen belevezetett az aszteroidába, amely mögött a waypont volt - tanulság: itt ne használd az autopilot-ot ;)

    Utána meg persze 5x kellett próbálkoznom, mire sikerült újra megmentenem a teherhajó seggét.

    Taktikát nem nagyon tudok adni, ha nagyon nem megy, akkor vedd vissza a nehézséget a Game Options-nál, én is ezt tettem a 3. küldetésnél, mivel ott a Hiperűrben kell harcolnod...

    Szvsz kicsit nehéz lett a játék, de (én legalábbis) nagyon élvezem, jó a történet, tetszenek a kidolgozott részek (pl. a Training-nél ahogy szenved az instruktor), és persze kicsit bánt, hogy bár igen szépek a hajók, legtöbbször semmit sem látunk belőlük - de ez így van rendjén ;)