98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    én 1/35ben utazom...van egy darab 1/72 Leopard 2es tankom---hát nem egy nagy látvány...igaz 1/35 drágább persze de sokkal részletesebb,látványosabb..vágyam egy FAMO...20.000 Ft...mindent tud...úgy tudom gumi kerekei vannak stb..Tamiya...ha Tamiyát veszel nem nagyon kell kiegészítőt venni...Italeri ennek az olcsóbbik változata...kevésbé részletes és pontos de még építhető...Airfixet,Hellert hanyagoljuk...többet fúrsz,faragsz,reszelsz mint építesz...faternak volt egy szép nagy heller(eladta már bontatlan volt) Bismarckja...hát a hajótestet egymáshoz kellett szorítani olyan ferde volt a 2 oldal...egy kurva nagy hosszú lyuk van ha csak úgy oda teszed...és különben is haverokat is belehet vonni makettezésbe...mostani Pro MOdellbe van egy 111x71 cm alapú, 6 járműből álló(Pz. III Ausf. G, FAMO(!),Steyr Type 1500A/01,Sd.Kfz. 250/8 Stummel, GAZ AA)...és ezt az egészet 7en építették...én ajánlom az 1/35-öt...nem bántásból mondom de az 1/72esek olyan kis pár napos nem sok kihívást jelentő makettek...persze azokon is kell dolgozni,de egy 1/35 sokkal időigényesebb,és munkásabb...