Erdekes, hogy soha senki nem javitja ki a letezo ossze Mig-29 makett hibajat, miszerint allo hajtomunel a felso kopoltyuk lamellai zart helyzetben vannak, mert mindegyiket 2db eros rugo huz vissza a helyere!
(ugye en ezt elsokezbol tudom..csak ha mar meg a hajtomu akkor zar a szivocsatorna, es nyilnak ki a kopolytuk. Majd felszallasanl mikor "berugozik" a futomu(bal fofutonvan az erzekelo) akkornyit szivocsatorna, fent meg "zar"..."zar" mert ilyenkor mar csak a rugok tartjak, ezert latni neha, pl ha "kesben" repul, hogy al amellak "lifegbek" a legaramlatban...de el vannak zarva igy ott nem megy at levego..csak mozognak. Egy igen bonyolult szerkezet (aramlasfokozo) van olyankor ott ami elzarja az utat(tobbszor voltam szivocsatornaban igy kozellrol is szemugyre tudtam venni)
De szinte 99.9%, legyen akarmilyen profi egy makettezo ezt a tenyt egyik se veszi figyelembe!
(egyetlen 1 makettet lattam amin a keszito befedte rendesen sztirollapokkal, azokat a dognagy lyukakat...igaz o is alamit konyitott hozza, a weblapjan volt irva hogy nemet Mig-29-es muszaki volt a munkaja)