98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    Hajolakkra nem gondoltatok meg?
    En sokat meloztam egy idoben hajolakkal..se nem tul gyorsan se nem tul lassan szarad...eleg folyekony (ezert en ugy tudom csak elkepzenli, hogy "tekno".. kell neki...tehat ne fojhasson le a diorol), ha a felso retege megszarad (kb mint a tej folosodese) egy kicsit mar jol alakithato! (anno gyartottunk belole ilyen bogyokat..meg babukat..unalombol kollegakkal :P)...
    azutan ha megszarad kemenyebb mint a vasbeton!!!! szetvagni sem lehet! (500grammos kalapaccsal utottuk es a beton repedt alatta! :Ð (miket nem muvel a gyerek nyari gyakorlaton :PPPP))..es ami nem utolso az hogy atlatszo! es ha jol van keverve akkor nem levegos es nem buborekos!
    Viszont irozatos szaga van...karos az egesegre a belelegzett gaza..stb.. csak szabadban..vagy kulon helysegben szabad vele dolgozni...
    Viszont szerintem nagyon szep (pisztollyal lakoztunk barszekeket is..es tobb (10-20) retegben mar akar felcentis vastagsag is osszejott szorva!!!!..tehat akar megcsinalja az ember pl gyurmabol vagy agyagbol (mind1 csak kiszaradjon!) a format ..erre tobb retek hajolakk (van am festheto lakk is!! ami olyan arnyalatu lesz amilyen szinu kevereket adnak hozza! van kek is! lattam)...megszarad es mint a beton... ;)
    En az ismereteim szerint igy kepzelnem el a viz kesziteset...
    Zselegyertya szerintem tul keplekeny utana is..szal serulekeny marad..
    Talan meg a modellezoknek/makettezoknek keszult muvizet probalnam ki..az tuti jo lehet ! (fabulisban mintha azt is lattam volna!)