na itt van pár kép, direkt nem méreteztem át őket, így megtudod nyitni paintban vagy photoshopban és lehet tanulmányozni. szóval, mint látható elvan kedzve a kasztni, a teteje eléggé levan harcolna, antenna maradékok, kicsit karistos, itt ott tömíteni kell lehet. az alváz már egy jobb mese, ne kérdezze senki mi vezérelt évekkel ezelőtt mikor kitaláltam hogy összerakom és lefújom a csába. így utólag eléggé kretén döntés, ötlet volt. mondjuk szétlehet szedni, mert ezek a lapok nincsenek sok helyen rögzítve, meg a többi alkatrész sem (asszem, kitudja hogy rögzítettem ezeket évekkel ezelőtt :D). akkoriban még annak a híve voltam, hogy minek részletezzem az alvázat, mikor az autó 4 keréken áll, amúgy sem látszanak a részletek. de mondjuk kilehet ezt küszöbölni most úgy, hogy rárakjuk egy diorámára, esetleg egy saras útra, és akkor csak össze kell "sarazni" az alvázat, nem tartom valószínűnek hogy egy jó szuttyos úton patyolat tiszta maradna az alváz. ez nem is rossz ötlet, lehet mégsem adom el? :DD na, szóval, az alváz sincs kész azért teljesen, még 1 réteg festék azért kell mert nincs rendesen lefújva. ezt sem értem miért így csináltam, ne kérdezzétek. na nem írok kisesszét, aki lát benne valami fantáziát, és nem épp egy szűz rally autót akar ebből építeni, az gondolkozzon el rajta. modellmaker 2500 Ft-ot ajánlott érte (bár én anno többet kértem volna érte, annyira nincs leharcolva, és lehet ezt a szálat még több felé tovább görgetni, mint pl a szuttyos rallys dioráma), tehát ez legyen a minimál ár. bár nem tudom most kell-e még modellmakernak a makett, lehet meggondolta magát.