98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    Nekem is anno egy "oreg" tanitotta meg egy kocsmaban :P
    Tenyleg egy kocsmaban ...ott melozott ;))...azota is halas vagyok Zsoltinak...meg akkoriban tanonc voltam makett szinten (persze ez hulyeseg..mai napig tanulok..es itt aztan tenyleg igaz az a kozhely, hogy "jo pap holtig tanul"..nah de kanyarodjunk vissza:), szoval o muatta meg hogy gyertyanal vagy valamilyen onegos (nem kell nyomni gazt, pl benzines) ongyujtonal jo 3-4 centi magasan kell nagyon ovatosan egyenletes sebeseggel huzni a muanyagot.
    Persze ehhez jo minoseg kell..en altalaban a keretekbol huzom ha kell... de nem mind jo! Vol olyan ami olyan rideg fos volt, hogy melegre osszeugrott es szo szerint eljkezdett pezsegni...fos kemiai anyag volt..
    Tapasztalataim szerint az Italeri kittek anyaga kivalo a huzasra...AMT viszont nagyon fos (ezt onnan tudom, hogy ezidaig 1, azaz egyszal autot epitettem, az is egy AMT Nascar auto volt..es a kerete egy uber fos anyag...)

Szoval ha te az autok koreben mozogsz nem biztos hogy hozzajutsz Italeri kittek keretehez, vagy van pl...ezert szerintem kerj ismerostol hulladek keretet.. azok jok.
    (Kp/Kopro keretek is jok..bar azok talan mer tul lagyak.. Revell se rossz, de talan ridegebb mint Ita...persze kittek kozott is lehet elteres...szoval probalkozni kell..ha szakad valassz masik keretet/muanyagot!)