98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Jagi
    Nah szóval...AE86 (még mindíg)
    öntéshibákon már túl vagyok, azok vannak (nem kevesen)
    a dolog lényege, hogy a műszerfal nem akar oda menni ahová való...
    alapjába véve van neki kis vállacska amire felütközik ugye, de ha oda teszem be akkor azajtó felső vonala alá esik, nem is kicsivel...
    lőhetem be szemre. ebből csak az lehet, hogy a műszerfal eseleg összeveszhet a szélvédőbel a továbbiakban
    Ugye nem tudom meg csak akkor ha beragasztom a helyére, akkor meg már késő xDDD

+ 2 változat van:
    1. hátsó üléssel, gyári utcai model,
    2. hátsó szék nélkül, bukócsővel...
    mondom csővel verzsön
    ahhoz viszont megvan a padlólemez-csomitartóválaszfal-kerékjárati ív belső része modul, ami meg nagyobb (volt) mint kellett, úgyhogy faraghattam, hogy az alvázat rá tudjam illeszteni a kasztnira...
    szal az egyéb (saját) módosításoktól elment ugye a kevem a felni óta (merhogy azzal is szoptam egy keveset)
    örülők, ha kész lesz valahogy úgy ahogy azt a gyártó elvileg eltervezte (volna)

szóval szeretnék ismét "fakjubazmeg"-et mondani, a drága öntés előtti model elkészítésében résztvevő emberkék markába pedig egy értékarányos elismerést helyezni, egy nyerítő élőlény meleg, szalmatartalmú, nem túl kemény, viszont annál illatosabb, még meleg, emésztési mellékterméke képében :)

köszönöm :)