98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    Tizenot-husz eve meg elment a "Megjon ha megjon" mentalitas...orultunk ha tenyleg lett valami ami nem KP* meg mitudom milyen lengyel gagyi szar...akkor meg elfogadhato volt..hisz akkor meg nem regen hagytuk magunk mogott az "atkost"...de ugytunik par kereskedo meg abban a vilagban el 2006-ban is!!! Ez lehangolo!

...es amit a legdurvabbnak tartok az az hogy nem is ertesitik a vevot hogy mikorra varhato...honapokig ulnek a rendelesen..aztan vagy lenyelik vagy csoda tortenik es megjon a cucc.... (dolgoztam jopar evet a kereskedelemben (IT), es tudom hogy leginkabb ugy lehet ugyfelet fogni hosszutavra ha maradektalanul kiszolgaljak, es bizalmat gerjesztenek benne)
    ugygondolom ezeknel a "remtorteneteknel" is sok esetben a vevo megelegedne egy telefonnal hogy "X honapo mulva, ho X-edik reszen varhato az aru erkezese, Igy is fentartja a rendeleset?!"..de nem nalunk az van hogy joesetben 7-8 honap mulva csorog a telefon vagy jon a mail hogy megvan amit mar ie. elott rendeltel es kerdi: Jajj elnezest kicsit dragabb lett igy is keri?! (ez nalam konkret eset volt!!)....
    Szal nem jo ez igy!

*.: Mindig az az eset jut errol eszembe, mikor vagy 15 eve bementem a helyi egyetlen makett "lyukba"! (akkor nem meg volt Tomcat..ami azota megszunt ugye..hanem egy haz oldalaban volt egy kis picsanyi lyuk..2 ember alig fert el benne.....szal gondolhatjatok)...Szal bementem a "boltba" es mondon az elado mukinak: "72-es Mig-21 makettet szeretnek!" Kivagja elem az asztalra az osdi tizmillirad peldanyban lenyuzott KP Mig-21 MF makettet aminek mar olyan kopottak voltak a klisei akkoriban hogy panelvonal nem is latszott..es a sorja lap volt az egesz.... Erre mondom: "Mas, jobb minosegu nincs?!"...valasz: "Kell ennel jobb?!"...hat kiakadtam..majdnem korberohogtem....(akkoriban mar kaphato volt a Fujimi keszlete)....alig birtam ki hogy apofajaba ne rohogjek....gyorsan kiiszkoltam a "boltbol"....
    Asszem utana sose mentem vissza...utana nemsokara megnyilt a szepemleku Tomcat makett es jatekbol kecson...