well ma elvoltam...8 órát maketteztem...elkezdtem az U-Bootot,meg a Willyst,képek majd holnap,mert már szart se látni!:D
kis vélemény a makettekről:
U-Boot...hát tipikus Revell...nincsenek elnevezve a keretek (A-B-C-D...),így néha vadászni kell az alkatrész után,hogy hol a búbánatba van a 106-os darabka...még szerencse,hogy az útmutató elején levan írva,hogy mi hol van,de ott is vadászni kell,szal mind1...sajna vannak illeszkedési problémák,tehát összeraktam a törzset,van ahol tátongó rések vannak,de van ahol meg tökéletes...mindenesetre lekentem az egészet puttyal...vannak alkatrészek amik elégé sorjásak,rosszabb esetben az alkatrész nagyon rajta van az öntőkereten,alig lehet lehámozni...a hajótestbe kell tenni merevítőket,abból 2-t ki kellett szedni,mert a fedélzetet nem lehetett feltenni rá (még nincs fent,csak próbaillesztés volt)...hajótest összeillesztve,flak88,és a kissebb légvédelmi ágyú készen van...
Willys
sokkal jobb a Revellnél,sehol egy sorja,nincsen ráhegesztve az öntőkeretre az alkatrész,így nem kell szenvedni a leszedéssel,illeszkedési problémák sincsenek,szépen haladok vele...alváz kész,motor kész,most a belsejét ápdételem a maratással...