Miert varod a sultgalambot a szadba?! Otthon is ezt latod?! Vagy enyire "ki van van nyalva a segged"?! Ne rakja ossze helyetted valaki?! Esetleg ne tegye le eled keszen?! Te minek makettezel?!
Most is csak azt tudom mondani hogy GOOGLE!! Ha meg problemat okoz a kereses az a te bajod...nem a mienk! De ne vard a sultgalambot a szadba!
Mert ha azt mondtad volna hogy "Bocs pocs vagyok de nem talaltam semmit a neten, meg gugliban sem! Segitsetek" akkor biztos segit valaki! De ez az elsokorben ide, aztan ha nem valaszolnak meg rakerdezel egyeseknel konretan is...hat ez engem kurvara fel tud baszni! ..es ez nem eloszor fordul elo...egyszer ketszer meg elnezek mellette..de minden nap azt olvasni hogy te varod a sultgalambot aszadba...hat mar unalmas! Makettezz!
(Vegyel olyat amiben van motor ha abban nincs! Keress neten kesz maketteket, ott konnyen fel lehet deriteni melyikben milyen motor van es ha pl valaki extra-t rakott ra milyet is pontosan...de ne vard a sultgalambot! Vagy irj olyan forumokba olyan emebereknek akik epitettek mar olyan makettet amit szeretnel...)
Nekem olyan erzesem van hogy te szeretnel mindenfelet, de vagy nem akarod vagy nem tudod vagy mind2..es inkabb a sultgalambot varod hogy landoljon elotted a kesz megoldassal! Ez nem makettezes...ez vasarlas! Reszemrol a makettezes egyik legszebb resze az infogyujtes, felderites, dontes, majd a vasarlas!