alapozó nem minden esetben szükséges,csak akkor ha nagy átalakítás van a kasztnin,meg sokat tömítettél meg ilyenek...ha csak 2 visszapillantót ragasztasz rá,akkor nem kell,hanem rögtön az első szín,majd ha szükséges még1,és még1,és még1 réteg...aztán lakkozol majd polírozol,ha jól tudom!
tesáh festés,lakk,polír
ja,mielőtt lefúlyod érdemes meleg vízben megfürdetni a kasztnit,hogy zsírtalanítsd,vagy áttörölgetni egy alkoholos ronggyal...de én inkább fürdetni szoktam szappannal!:D olvastam,hogy nem szabad utánna megtörölni,mert így feltöltődik statikusan,és jobban vonzza majd a porszemcséket,és festés utáni száradáskor nem a legjobb ha beleszárad a por...persze nagyon finom (2000-es) polírpapirral kilehet csiszolni a kasztniból...szal ha tudod akkor tedd ki az ablakba,vagy a kertbe száradni mosás után,aztán lehet fújni...amikor szárad tedd be mondjuk egy cipősdobozba,vagy ha befér akkor a makett dobozába,így ellehet kerülni a kósza porszemcséket!:) ha kertesházban laksz,akkor meg eleve érdemes kiülni a kertbe és ott fújni a kocsit,aztán ott hagyni,ott nem porosodik,sőt még gyorsabban is szárad a széltől
én így csinálnám,aztán lehet máshogyan csinálná,vagy más módszerei vannak