98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    előszőr is nem vagyok szakker,szal azt mondom amit tudok róla,de nem biztos,hogy igaz
    létezik aksis,és benzines...egyértelmű,hogy árban a benzines az ütősebb...30k-ból nem kapsz benzinest...aksisat talán,de ha jól tudom ebbe még nincsen benne a távirányító...ha jól tudom a kasztni az egy átlátszó műanyag...tehát neked kell lefesteni,matricázni...festeni belülről,hogy ne kopjon a festék...mindent magadnak kell összerakni,ha jól tudom...aztán van a bevásárlóközpontos féle,pl Nikko...
    van egy autó,hozzá irányító,akksi,stb...ezek álltalában kijönnek 30-ból...most karácsony alkalmából biztos nagyobb a készlet is...ha ütősebb,komolyabb cuccot szeretnél,akkor nem ott kell keresni!:D
    de nem biztos,hogy kijön 30-ból,sőt...
    Tamiya nevű cég elég jó cuccokat készít RC terén is,és elég nagy a választék...a pálya autóktól kezdve a kamionig minden van!:D
    persze magyarországon is lehet kapni...de nem tudom hol,érdemesebb ezügyben egy szakboltot felhívni,hogy kik forgalmaznak Tamiya RC cuccokat,vagyis hogy hol lehet kapni...pl ezen az oldalon vannak távautók,és neten is tudsz vásárolni...nézd végig az oldalukat az RCmodellek résznél,aztán ha van valami akkor hívd fel őket,esetleg árulnak-e Tamiya cuccokat