98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • PrasCo
    Pár lövésnyom is menjen bele. Pár 76,2-es lövésnyom...

Én meg szépen haladtam az R-11-gyel. "Unalmamban" először próbálkoztam húzott szállal, végsősoron meglepő sikerrel. Elraktam a cuccot, "hátha még jó lesz"-alapon. Aztán a pilótafülkénél láttam, hogy a gyárilag megcsinált műszerfal szél-bélés biztos marhára méretarányos, de alig látható (lényegében nem létezik), úgyhogy ráraktam a húzott szálat. {Bizonytalan voltam, utána újból megnéztem a színes fényképet a kabinról, és a valóságban is testesebb volt a borítás. Nem is értem, miért hagyták le a makettről} Voilá... Kontármunka lett persze, de még így is szebben néz ki, mint gyárilag volt. Illetve begőzölt az agyam, és átlátszó, kb. félmilli vastag műanyaglapból vágtam célzóoptikát is, persze egyelőre itt is a "csak nézzen ki valahogy" volt a lényeg, ugyanis a Bf-109-re jellemző négyszögletesre sikerült, és a valósághoz képest nagyobb is, de sebaj. Nem tartom valószínűnek, hogy versenyre viszem valaha is. Aztán csak eljutok egyszer oda, hogy tisztességes, 190-es hatszögűt rakjak a következőekbe.