:D
Én meg majdnem verekedésbe kerültem egy bizt. őrrel a C*ra áruházban...
Ott nézelődtünk az italoknál (haverommal,az esti bulira vásároltunk),a csávó' meg vagy 15 percig stírőlt,...mondom mi a ?
Na mind1,továbbhaladtunk,aztán fizettünk. Megyünk kifele,arra felé ahol az strázsált (egy ilyen kis félkör alakú fa pultban ácsorgott),de már nem ott volt,hanem az "úton" sétált,amerre el lehet hagyni az üzletet.
Megáll DIREKT úgy elöttem,hogy a 100 kilós kocsival alig tudtam kikerülni a parasztját...
Látványosan csóváltam a búrám,meg morogtam,hogy -nehogy megmozdúlj ba+....
Erre - mi a f*szt bámúlsz öcsém' ?!
(én akkor voltam 22,ez lehetett vagy 20 !)
Mondom : tán ha arrébb mennél,és nem PONT elöttem állnál meg amikor látod,hogy jövök,baz+ !
Aszodja' : húzzál innen,mielött kivágUNK,mint a szart!
Szó nélkűl tettem felé egy erőssen fenyegető lépést,erre hátrálni kezdett,majd elesett a saját lábában :DD
Oda sietett még egy őr,ez már sokkal szimpatikusabb,normálisabb ürgének tünt,megkérdezte mi van (tőlünk !!),a fasz kollágája elment szó nélkűl,ő meg kikisért,és közben vagy 3x bocsánatot kért,meg mondta,hogy sok a baj ezzel a gyerekkel,már folyik a "kiléptetése" ,ez az utolsó napja,csakhát még nem kaptak új embert,így ma még vele kell beérniük.
(azt még tegyük hozzá,hogy a gyerek kb. felke akkora volt,mint én,keresztbe lenyeltem volna,a többivel együtt..)
Szóval mindenhol vannak gyökerek sajnos,nemtom hova halad ez az ország...