Cnut#20788
Tegnap kicsit beruháztam a felszerelésbe, csak egy festéket nem sikerült megkapni (TS-3), de így is szép összegbe fájt. De felmerült bennem egy nagyon láma kérdés. Vettem maszkolófolyadékot, Humbrol, lila szinű. Azt írja a hátán, hogy vízzel hígítható. Kell egyáltalán hígítani mielőtt felviszem? Jól amúgy ezek a tamiya spray festékek, biztos nem annyira mint egy szórópiszoly, de az ecsethez képest ez varázslat. Csak pont sötét sárgát, az alapszínt nem kaptam. Viszont vettem festékboltban szórófejes akrill mattlakkot (nem makettező), 500ml 1000Ft-ért, nem marja a műanyagot, nem lesz buborékos, szóval ez is pont jó. Vettem még sok festéket, meg matrica lágyítót, meg egy makettező csípőfogót is, ami nekem nem vált be. Egyszerűen olyan nagy bumszlival tudom leszedni az alkatrész a keretről mintha törném. És a sosetudomanevét makett boltban (M. Zsigmont körtér) tudnának nekem Sturmtiger zimmeritet és fotómaratást is rendelni, olcsón, postaköltség nélkül, de csak szemtemberre. Ja és vettem még egy kis aranyos 1:144 Sturmtigert is a nagy mellé.