koszi a segitseget:):)
hat nem tom en eddig amikor anno maketeket csinaltm azok teleg ezeka megveszem a boltban es oszerakom kategoriajuak voltak:)
de anyira tetszenek nekem ezek a tankok hogy szivesen csinalnek enis de engem ami elbatortalanit az a festese pont felek hogy az nem iskerulne jora es hiaba is rakom en szepen ossze ha szarul sikerul a festes akkor cseszhetem az egeszet:(:(
amugy a modelek amiket en anno csinaltamazok mukodokepes modelek szal nem makettek:):)
a hajo amit most csinalok ill most sajna nem csinalo mert nincs ra idom turelmem meg sajna penzem az egy eleg komoyl taviranyitasu hajo:)
FSR tipusu es a vege olyan 100 km/h
mondjuk en atdolgoztam az eredeti rajzot es eszkozoltem rajta modositasokat mert nekem szinten nem versenre kell a model de sajna most nincs penz a motorra meg az adovevore:( szal all a melo:(
de most hogy mar vagy 2 hete nezegetem a topikot ugy megjott a kedvem a makettek hez is hogy iszonyat:):)
amugy engem a harci jarmuvek es a komplett terepasztalok erdekelnenek elsosorban mert azok az eletkepejk nagyon tetszenek amik itt ossze vanak rakva es nemelyiknek annyira el van kapva a hangulata hogy az iszonyat:):)
na most igy hirtelen ennyi:):)