98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • geronimo77
    Hi skacok!
    Na lássuk sorra a sok kérdést.
    A Fujimi autók rosszabbak mint a Tamiya de sok olyant gyárt amit a Tamiya nem, ígyhát mindegy hogy rosszabb mert legalább van. Amiben van Tamiya az mindegyik jobb mint a Fujimi. A Fujimikhez van sok matrica de maga a muanyag alkatrészek nem olyan szépek. A Fujimi felnikkel vigyázni kell mert a dobozuk szép de belül nagy csalódás érhet. Kevés a tényleg 18 vagy 19 colos. A többsége 17" vagy még kisebb. Ezért nem is foglalkozok velük csak Aoshimával. Azok sokkal szebbek és mérethelyesebbek.
    Én úgy raktam Tamiya autóra Aoshima felnit hogy kireszeltem a fék belsejét, akkorára hogy az pont passzoljon a felni belső részére. A fék passzol a felfüggesztésre a felni meg a fékre. Mondjuk én versenyfékre raktam nem tudom hogy az utcaival is működik e így. Igaz valószínűleg nem fog forogni de nem kell tologatni. Ez az autó hamarosan látható lesz a galériában, Nissan Skyline GT-R R33 NISMO utcai gép versenyautóból átalakítva.
    A hétvégén én is elkezdtem a Suprát. Még csak a motornál járok mert egy-két dolgot átalakítok. Meg aztán párhuzamosan készül a BMW M3 GTS. De már tervezem a követező Suprát. Az sötétmetálkék lesz dupla direkt levegőszűrővel.
    Udv,
    G