98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Fefe
    Én meg még nem is álmodozok ilyenről annyit melózok meg van vagy 3 makett ami nincs vagy csak részben van elkezdve.

Off: Azért milyen jó ha az embernek van egy autószerelő barátja.Mivel ugy nézett ki a dolog,hogy tönkrement a szervó kormányom így elvittem szakszervízbe majd szinte rá se néztek a kocsira de mmár mondták,hogy az egész szervó művet cserélni kell. Mondom,hogy mibe fog ez fájni nekem. Csávó mondja,hogy olyan 150.000 szereléssel,dobtam egy hátast egyből. Mindjárt ki is álltam kocsival a szervízből:) Felhívtam egy régi barátomat aki elég jól ért az autókhoz mondván mi a gáz,erre ő mondta,hogy guruljak ki vele és megnézi ekkor olaj már nem volt a kormányműbe. Odaértem megnézte és mondta haggyam ott. Másnap du. felhívott azzal,hogy kész kocsi,mondom mi volt végülis a gáz? Kiderült,hogy a szervónak a csapágya ment tönkre ami 5.000 Ft volt + 2.000 hidraulika olaj.
    Bocs ha egy kicsit hoszzú voltam csak azért írtam le,hogy ennyire lehet bízni a szakszervízekben. Ja és munka díjat nem is számolt fel,mondván barátok vagyunk és ő is számíthat rám az építő iparban és a számítástechnikában.
    On