Te mit szoktál kívánni?
  • sumi
    #27
    1. Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!


    2. A szerencse banknál a 2003-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!


    3. Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!


    4. Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!


    5. Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kivánok!


    6. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!


    7. A mai nap szebb, mint a más a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!


    8. Hideg téli estén hó fedi a tájat ilyenkor a vörösbör hizlalja a májat finom malacka lapul a bendöbe kívánok sok mínden jót az új esztendöben!!!!!!!!!!!!


    9. Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtol, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!


    10. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina,találjon meg téged is egy szexörült pina! BUÉK !!!!!!!!!!!!


    11. Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövö esztendőben! BUÉK !!!!!!!!


    12. Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!


    13. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!


    14. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!


    15. Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.


    16. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!


    17. ... és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK!


    18. Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! BoldogÚj Évet Kívánok!


    19. Havastéli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok mindenjót az új esztendőbe!


    20. Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldogúj évet kívánok én néked!


    21. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.


    22. Nem kell Karácsony, nem kell Szilveszter, csak hogy farkam pinákban vesszen el


    23. Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok!


    24. Minden ünnepben a legjobb a Szilveszter, mert tuti kabátvesztést jelent a Histeria 2002!!! (2001-i tanulság alapján)


    25. A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!


    26. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek.Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint.Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!


    27. Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a wc-ben Lagzi Lajcsi a tv-ben, több rímet ide nem vágok, boldog újévet kivánok!


    28. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse.


    29. Bujjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az Újév?


    30. Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.


    31. A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!


    32. Remélem kihevertétek már a Karácsonyt, és töltödtök a szilveszterre!


    33. Többek kedves érdeklődésére, hogy miért tűntem el szilveszter óta, tájékoztatásúl közlöm, hogy NEM én vagyok a Zambó Jimmy!


    34. Jó, hogy kiment a biztositék, most nyugodtan túrhatom az orromat..... 1998 Szilveszteren egy haverom ,,kopte,, egy áramszünet alkalmaval.


    35. Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?


    36. Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? Meg van mp3-ban.


    37. Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.


    38. Melyik ünnep esik január elsejere? (Húsvét, Karacsony, Május 1., Szilveszter, Újév, Boldogasszony)