Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
-
Sziasztok! Most kezdtem el MMORPGzni, és tök jó tapasztalataim vannak ezzel a játékstílussal kapcs! :)
Fung Wan Online tök jó, szép grafikával csak még nem vágom,hogy kell összekotorni valamire elegendő pízt! Meg most úgy 5-6os szinten még nem találtam jó fejlődési lehetőséget, mer macskákért meg denevérekért ott az elején már 1%ot se kapok/kill, disznók meg túl erősek.. :(
Aztán jáccottam ezzel a Savage Edennel, ez azért szerintem elég gyász, engem az irányítása nagyon idegesít, meg a kinézete se a legjobb.. De nagyon gyorsan lehet fejlődni! :) (első 5 szint percek alatt...)
Meg most fejeződött be az installja Neocronnak, mérete messze ennek a legnagyobb, szóval nem lehet rossz:) de ez elvileg fizetős. És egyszer ezen a fórumon olvastam valakinek az üzenetét(azóta nem találom), melyben leírta, hogy hogy lehet kijáccani a paymentet! ki is copyztam notepaddal, amivel az a baj, hogy csak a crack fájl linkjét nem őrizte meg, mert az szövegként szerepelt.. de pár bankkártyaszám megvan, egyikkel be is regisztráltam magam.. szóval most ott tartok, hogy van egy "elvileg hiteles" regisztrációm, exe-crack nélkül. Szóval ha valaki jácccik itt ezzel a gammával, akkor pls segítsen! :)