Tűzfal
  • mx5 kevin
    Először is átirányítható a vírusirtón keresztül a forgalom!Ha rosszul van átirányítva vagy nem olyan a vírusirtó mint kéne ütöttél egy lyukat a tűzfalba. Én megfigyeltem hogy ez előfordult a 80-as portnál. Megjelent a tűzfalon a program ikonja de nem az bonyolította
    a kommunikációt hanem a vírusirtó, azon keresztül szépen meglátszott a kommunikáció. Egyszerűen az volt a baj hogy azon a porton ami belülről akart menni az ment is válogatás nélkül. Állítottam a vírusirtón és a kettő együtt tökéletesen működik. A forgalom megfigyeléséhez meg nem kell külön iskola egy laikus is látja ha valami nem jó. Megjegyezném ha valaki valamivel nem ért egyet az cáfolja meg logikus érvekkel hogy miért nem ért vele egyet.

"Van egy ötletem. Olvass utána, hogyan is működik egy tűzfal, mikor nyílnak a portok, mi is a TCP/UDP kommunikáció, stb. és utána gyere vissza. Mert így csak felesleges gépelsz hülyeségeket."

Fejtsd ki kérlek mivel nem értesz egyet a hozzászólásban értelmes szakmai érvekkel! A "no commentXD " és a kis figurák is aranyosak én logikus érvekkel alátámasztom a dolgokat. Ha valaki valamivel nem ért egyet az írja le hogy ezzel és ezzel a részel ezért és ezért nem értek egyet. Természetesen logikus szakmai érvekkel,és nem a hülye vagy nem értesz hozzá meg a kis figurák kellenek mert aki nem tudja megindokolni hogy mivel és miért nem ért egyet értelmes érvekkel az nem ért hozzá!Ha meg nem lehet logikus érvekkel megbeszélni akkor nincs miről vitázni. Másrészről utána olvastam a dolgoknak és ezt a kombinációt sokan használják és elégedettek vele és több fórumon is írnak róla. Én sikeresen beállítottam ezt a kombinációt és kifogástalanul működik és le is írom hogy hogyan állítottam be. Minden teszten át ment és élesben is tökéletesen működik semmilyen problémáról nem számolhatok be.