• mir
    #46
    "Harmatgyenge az érvelésed. Egy Pentium4 összehasonlítható szerinted egy videókártyával??? Esetleg szerinted az FX-eken fut a Chessmaster 2000??? :DDDDDDDDD"
    Te most hülye vagy?
    szerinted miért téptem itt a számat a #17ben? Ugyan erről.
    ha nem értesz a témához, és mindenképpen hozzá akarsz szólni, akkor legalább OLVASD VÉGIG! Csak azt mondtam, hogy nem lehet összehasonlítani ez egyiket as másikkal úgy, ahogy te tetted.
    mellesleg ha van olyan adat, ami a proci teljesítményéről ha lehet még az órajelnél is kevesebbet mond el, akkor az a GFLOPs érték. a lényege a hozzászólásomnak az volt a lényege, hogy attól, hogy valami sok GFLOPSos, attól ez még nem gyors.

    "Nem ertem minek a gpu-nak elagzas. Ebben epp az a lenyeg hogy normal program ami a normal procin fut vezerli a gpu-t, megpedig ugy hogy nagyon sok egyszeru szamitast vegeztet el vele.
    Egyaltalan nem arrol van szo hogy a gpu-n kulon programok fognak futni."
    ahoz, hogy a GPUn külön program fusson, kell bele a PFC.
    Így csak egy nagyon korlátolt vektorprocesszorként lehet használni, de ahoz SPEC driver és spec oprendszer kell. a megvalósításnak az lenne az eredménye, hogy drágább lenne, mint egy rendes vektorprocesszor.(pl. SUN VXR1K)

    "szerintem kar aggodni barmiert is, a lenyeg hogy lehet hasznalni. Es az jo... Lattam mellesleg egy erdekes eloadast, hogy peldaul 3ds renderingre hasznaltak, (photonmapping). es marha gyors."
    Egy GPUt renderingre használni nem olyan nagy cucc...

    "Nem artani elobb a CPU-t kihasznalni... mert az is csak unatkozik "
    Ezt merre olvastad? Olvasd először végig a topicot mielőtt ilyen okosakat benyögsz, ok?