Shadow_THH#86
Királyak a hozzászólások és szerintem is van néhány érdekesnek mondható dolog a filmről :D
1. a szellemnek van cipője 2. kinyílik az ajtó azután becsukja kézzel inkább egyesével az ajtókat (most erre majd jön a cartoon network szöveg de akkor is, ha simán kinyitotta akor a becsukás az miért nehezebb neki? :) ) 3. mozog a rögzitett kamera 4. Angliában (Főleg a Towerban) egy csomó kisértet história létezik pl: a takarítónő látta hogy átrepül valamelyik Henrik aztán eltünt. (ezek álltalában nem kopogó szellemek, csak néha visszajárnak meg röpködnek és eltünnek, esetleg valami hang hallható utánnuk) érdekes hogy ez mind ANGLIÁBAN történik. Talán a nagy köd miatt nem látják meg a Jedi lovagnak öltözött embereket rendesen :) apropó hogyhogy minden szellem CSAK híres király vagy valamelyik hozzátartozója lehet? ;) 5. A sok okos ember az rm videón mind hozzáértő volt :) "őőő..erre nincs magyarázat...én hiszek benne... nincs rá logikus magyarázat." Persze hogy nincs rá de ez igy mégis csak pénz szagu nagyon. Hírverésnek is jó, majd tuti lesz a fókuszban, de ott majd sirva mondják el hogy a szellem napja ugyanolyan volt mint a többi, de egyszer csak minden megváltozott : végbélrákban halt meg és gyüjtsünk neki vagy küldjünk sms-t hogy bent maradhasson 6. Stryker gondolata is jó, hogy csak a videókazetta szarakodott, és tényleg lehet programokkal ilyeneket csinálni, de azt kétlem hogy Erzsébet királynő rajzolgatta őket otthon paintban :D 7. Azt viszont tényleg nem értem, hogy este amikor zárva van a kastély, hogy nyillanak ki a zárt ajtók és mit keres ott benn valaki. 8. A pénz szagra visszatérve nem hiszem el, hogy egyetlen egy kamera van csak az egész kertben... más (akár belső) kamerákon is meg kellett volna nézni hogy mi van rájuk felvéve...
Lehet hogy szellem volt, lehet hogy vannak, de szerintem ez a felvétel aligha tartalmaz akármilyen földöntúli jelenséget is. Ha meg a szellemek mégis csak igy visszajárogatnak akkor ugy kell nekik :D
ui: Magyarországnak is jól jönne pár szellem, várunk, romunk nekünk is van elég. Lehet hogy csak nekünk is ki kell rakni a kandalló mellé a sütit meg a tejet és akkor hozzánk is eljön egy a kéményen át bezárni az ajtót :D