udrvcsn9.jpg



Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.


  • Isthy
    #61649
    Grat a Fradinak a győzelemhez!
    Az első félidőben a védekezés és a kapusteljesítmény nagyon döcögött. Nem találta a védelem se a ritmust, se a távolságot és feleslegesen megnyíltak sokszor, helyet hagyva a támadóknak. Elöl már több volt a jó momentum, de hullámzás volt benne rendsen. Mondjuk nem csoda, hiszen a fél keret sokat kihagyott, rá kellett érezniük a játékra. A szünet után kezdettjlavulni a hátsó alakzat és a kapus munkája is. Elöl is elmaradt a hullámzás, stabilabb volt a támadójáték. Az utolsó negyedórára mindkét fronton jó teljesítményt mutatott a csapat, ennek következtében el is léptek fokozatosan a szlovénoktól és végül nagyon simán nyerték a meccset.
    Malestein klasszis teljesítmény mutatott, Bölk jól lőtt, Keti is egész jó volt, Zizi is jókor szállt be a szünet után amikor kellett. Blani is hozzátette a magáét a szünet után a kapuban a feljavult védelem mögött.
    Fontos és önbizalmat növelő győzelem volt, kell a hasonló folytatás az elkövetkezendő 3 meccsen, amelyek nagyon fontosak a továbbjutás szempontjából.
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2020.10.24. 18:38:14