udrvcsn9.jpg



Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.


  • Isthy
    #61628
    BL nevezések

    Izgalmas idény elé nézünk.
    Ezzel a Fradira nagyon durva idény vár szeptembertől. Márciusig a BL-ben 14 meccset kell játszaniuk a csoportkörben és még várhatóan plusz 2 a negyeddöntőbe jutásért a bajnoki meccsek mellett. Mindezt úgy, hogy közben Eleknek a válogatottnál is lesz dolga és csapatot is kell építeni a sok érkező-távozó miatt. Combos kihívás.
    Mindeközben a siófokiak novemberig (Európa Liga Q3-as kör) csak bajnokikat játszanak. Lesz nekik márciusig 8 nk-i kupameccsük, amelyek nagyon nagy eséllyel ráadásul könnyebbek is mint a Fradinak a BL-ben. A Balaton partiak nyugodtan koncentrálhatnak a bajnokságra és gyaníthatóan csakazértis nagyon meg akarják majd mutatni mindenkinek az erejüket.
    A győriek meg nagyon komolyan belecsapnak a lecsóba mindjárt az elején, ha szeptemberben lesz a tavalyi BL végjátéka. Először 3 kemény BL meccs 4 nap alatt, majd a következő hétvégén újabb BL összecsapás már az új idényből. A kettő között hét közben elvileg egy bajnoki is "beesik". Utána nekik is 14 meccs a BL csoportkörben márciusig, a plusz 2 nekik nem esélyes, mert gyaníthatóan a csoportjuk 1-2. helyén végeznek. Közben nekik is bajnokság és Danyinak is ott lesz a plusz válogatott elfoglaltság. Nekik annyival könnyebb lesz, hogy nem kell csapatot építeni, mint a Fradinak.