• Zoldalma
    " tucatszámra voltak kritikus hibák benne a cert hogy találhatott mégis fele annyit?"

Kritikus hibakbol egy is eleg (a'la linux kernel). Erre irtam a magyarazatos reszt....

"Mert legalább ugyanolyan biztonságos, és ezen kivül többet tud..."

Ezt meg mindig nem latom bizonyitottnak...

"Hanem, mert "senki" nem használja a konkurencia elterjedéségéhez képest."

De ezt a gondolatot igazan folytathattad volna tovabb ha mar igy rakaptal az ize're....attol meg tobb virus van ra....
    De hogy irjam le h vegre megertsd. Abbol h kevesbe elterjedt es ezert nincs ra tobb virus, szamomra biztonsag szempontjabol egy a lenyeg...es ez az utobbi.

"Nem tudok róla, linket kérek... "

Erre mondtam h nem vagyok naprakesz....az sql slammert meg mar masik topicban megbeszeltuk :o)

"Bizony tudnánk róla, ha egy ki nem adott patch miatt törögetnék a wines szervereket."

Biztos. :o))

"Az, hogy egy hálón (ti. intraneten) vagy egy szerverrel attól még marhára semmi közöd nem lesz egy lokal exploit kihasználásához..."

Epp alatta irtad h terminal serveres v konzolos hozzaferes eseten lehetseges:o)) Tovabbiakban nincs is mit hozzafuzni.
    Ezek szerint akkor ez a KRITIKUS szerinted nem volt az....jo tudni h az MSnel is tevedtek :o))

"Bizony tudnánk róla, ha egy ki nem adott patch miatt törögetnék a wines szervereket."

Nem azert de attol meg hogy egy hibat nem talalnak meg, benne lehet...ergo nem feltetlen van hozza patch.