nVidia fan topic
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
  • Borg
    Látom itt azóta is hatalmas fejlődésen ment át egyesek logikája.
    Persze, ha nem ATInak lett létrehozva a topic,akkor minek hasonlitjátok össze egyátalán vele?
    Sőt,k.andras milyen alapon hasonlitgatsz te, ha egyszer nincs is ATI kártyád? Én mondhatom ugyanazt...
    Csak tudod, van aki ismeri amiről beszél, mert utánanézett, hogy mit tud, és van aki isteniti, mert nvidia fan.

Hogyha nvidia fanoknak hoztátok létre a topicot, hogy minden alap nélkül lehessen isteniteni a kártyát, akkor miért nem ez lett a címe? Átnevezem nektek, nagyon szívesen, és akkor majd nem jön ide mindenki kijavitani a hülyeségeidet, mint ahogy eddig. Bár lehet hogy rövidúton átkerül a gumiszobába, mert noha van intel és amd fan fórum is, mégis ott kultúrált és logikus érvekkel fórumoznak...

Én egyébként kiszálltam a témából, nem fogom mindenkinek az apró cseprő hülyeségeit javitgatni itt, max törlöm ami nem felel meg a fórum szabályainak. (Sajnos a tévinformálás, és fals logika egyelőre nincs a szabályok között.)