• CAD
    #95
    Latom te nem olvasol, azokat a dolgokat, marsal vetette fel igy neki irtam.

    "Igen a Linuxot bekonfigurálni sokáig tart, csak annyi a különbség, hogy nincsennek rejtéjes napi nyűgök, ha rendesen be van állitva. Ugyanezt Win ről nem lehet elmondani. Lehet hogy elzörög egy két ügyes gazdival 1-2-3-4 évig, de hogy havi szinten legalább 1 restart töbet ér mint amit a gadzdi foglalkozik vele egész hónapban az is biztos."

    >> Hat ez olyan 100% alkalmazas fuggo mint az atyaisten, nallunk pl linux alatt a interbase szerver miatt van valami memoriacsorgas, es amitt kell x idonkent a gepet ujrainditani, vagy nagyon belassul, tehat en helyedben azert ezt nem allitanam ilyen tenyszeruen.

    A napi nyugoket sem igazan vagom mit ertesz ezalatt, de ez is inkabb amolyan kodos, jolhangzo sikersztorinak hangzik, mint tenyeket alapu dolgoknak (mert hibas memoria modullal biztos hogy lesz szerencsetlennek nyuge, azt garantalom)


    "Defragmentálni is kell néha Linux alatt de mint irtam nagyságrendi különbség van ebben. A Win filre rendszer kezelése ebből a szempontból egy kupac trágya. Tök öres file rendszerre felmásolsz 2 Mp3 -at egymás után, és szét van tördelve. Szerinted ez jó? Mert szerintem ez nem jó."

    >> Elnezest kerek, de tisztazzunk mit is ertesz defragmentalodas alatt, mert ha azt, hogy nem egymas melletti szektorokban vannak az adatok, akkor itt valami elbaszottnagy tevedes van. Masik dolog pedig kivancsi vagyok, hogy a ket file rendszer defragmentalo szoftvere mit tekint fragmentaltnak es forditva, tehat itt azert hatalmas kulonbsegek lehetnek, pontosan a kulonbozo file rendszerbol adodoan, mert azt viszont gondolom, hoyg elkepzelesed sincs, hogy mi a ket filerendszer fizikai adattarolasi elve (ertsd mit tart optimalisnak). Ha viszont tenyleg nincs, akkor mirol is beszelsz te tulajdonkeppen?