• CAD
    #79
    Kar hogy sorba figyelmen kivul hagyjatok amit irnak itt emberek, nemreg hoztak fel egy jo peldat, a szemelyautoval es traktorral kapolatban, miert nehez ezt megerteni, es jonni ide osztani az eszt, raadasul linuxhoz koze ninsc topicba? hmm? Billi? Marsal? Tobbiek?

    Van akinek a fagyások - mert linux alatt nincsenek?

    Vírus - mert linux alatt nincsenek?

    defragmentálás - mert linux alatt ez ismeretlen fogalom?

    rendszerösszeomlás - mert linux soha nem omlik ossze?

    újratelelpítés - mert linuxot soha nem kell urjratelepiteni?

    Ha a fenti dolgok egyiket sem kell soha elkovetni, az meg hogy ki milyen gyakran csinalja, szubjektiv, sajat belatasan all - vagy - bukik, vagy van valamelyikotoknek egy statisztikai alapja erre, merheto mintarol, akkor se osszatok meg velunk, mert kurvara senkit nem erdekel.


    Vannak tenyek, es ezek kozott van, hogy linux gyakorlatilag hasznalhatatlan, dtp-re, windows platformra valo programozasra, otthoni "for fun" rendszerre, stb-re. Kesz, total felesleges, hogy gyertek a velt vagy krealt hulyesegeitekkel, mert kb annyira beszeltek objektiven, mint egy ms marketinges, csak ok legalabb nem mennek be osztani az eszt, egy "megjelent a 2.4.23-s kernel", vagy "2.6-s kernel beta allapotban" topicba.

    "Az EXT2 - 4 év alatt 1/100 nyit sem volt annyira széttördelve mint egy win es gépen hasonló idő után" -es ezt mi a jobudos franc utan szalotad ki baratom? - talan a ket gepen azonos idoben szinkron azonos allomanyokat masolgattal, hasznaltal, stb? - es ha igy is van, ki a budos franc nem bir ki evente 2-3 orara otthagyni gepet, defragolni?, uristen, linuxot meg feltelepiteni meg bekonfigolni egy fel nap jo esetben, akkor kinek vett el az oprendszere tobb idot tole? - Vagy a windows gyorsabban bejon, na lehet versenyezni az idiotabbnal idiotabb faszsagokkal, hajra.

    Es felreertes elkerulese vegett, engem halalosan nem erdekel mit hasznaltok, de hulye remhirekkel, meg feligazsagokal idejottok nagyarcal, hogy "kezdesnek jo, meg van aki tovabbtanul" aztan megnezem, hogy hogy tanulsz tovabb egy szaros gimpel dtp-s dolgot, mikor az a rakas fos, meg a cmyk szinteret sem ismeri - es allitolag az a legjobb, nah grat.