• Laci73
    #51
    Hello CAD!

    Valóban igaz hogy a számítástechnika hardver oldalán igen rövid egy termék, vagy egy termék-generáció ideje - ez általában két év.

    De egy szoftveré - oprendszeré - sokkal hosszabb. Az operációs rendszerek rugalmasak, tudnak alkalmazkodni az új hardverekhez. A Windows9x könnyített konfigurációs és API rendszere pont erre szolgál - csupán némi rendszeres támogatást (frissítés, driverek) igényel. Na de nemn dícsérni jöttem a Windowst :)
    Én úgy érzem hogy a MS öt évre kívánja rövidíteni a kifutási időt - holott a felhasználók ezt egyáltalán nem így gondolják.

    És ha már WinXP: utálom a termékkulcsos megoldást. Munkám miatt szükséges hivatalos Win verziót (is :) ) használnom. Neten leregisztráltam az XP-t, miután felraktam frissen bővítgetett PC-mre. Az egyik memóriamodulom nem volt okés, nekiálltam hát csereberélgetni. Pár boot után újra regisztrációt kért, nekem pedig semmi kedvem keresgélni a hivatalos képviseletet regisztrációs kulcsért. Most már mindkét gépemen a matrica mellett kalóz XP van - a hivatalos példányok ott pihennek a szekrényben. Végül is kifizettem, csak nem úgy működik ahogy kell :)