• CAD
    #24
    Kedves Kandurex: azt irtad, ha jol ossze van rakva, akkor ninsc vele semmi baj. Mit akarsz te osszerakni egy fel kilo loszarbol (Equs caballus coprum).

    Laci: "Egy oprendszer "kifutási ideje" sokkal inkább tíz év, mintsem a MicroSoft által diktálni kívánt öt" - a w95 9 éve volt, a 98 is 5-6 éve tortent, sztem ez ha atlagoljuk, valamivel tobb mint 5, es ha 5-tol is kevesebb lenne, de a technologia megkivanja akkor is ezt kell elfogadni... ha nem vetted volna eszre, a szamitastechnikaba nem 5 eves idotavok, hanem ennek toredekreszei vannak.


    "98 alatt sokkal szabadabban programozhatók a perifériák" - dos alatt pedig elerhetted majdhogynem a "felhasznalt" memoria teljes teruletet ... mekkora kibaszott szabadsag, dos for free.


    Marsal: teljesen felesleged behoznod a linuxot, ez nem az az topic. Amugy, muti mar meg leci, hogy lepnel tovabb dtps szotverekkel linuxra, jo koszi.


    "az XP nek legalább 1 - 1.2 GB kell ( ez nagyon minimuma!! ) 98 se-t felrakom 300 MB re IE vel meg DX 9 el együtt, sőt még némi swap is belefér." - amikor egy 80 gigas vinyo 20 ezer forint, nekem ne kezdj el hely miatt sirni, mert neked tobb defektudsod van mint gondoltam.

    "Lehetne azt is mondani: Mindenki vindózra születik, de van aki felnő és kinövi...
    Jó víruskergetést..." - ha kicsit tovabb latnal, a monitorod fennyyalabjanal, akkor talan eszrevenned, hogy windows azert nepszeru virus platform, mert mindenki ezt hasznalja. Abban a pillanatban, ahoyg a linux atveszi - valoszinuleg a kovetkezo evezred derekan - a vezetest az asztali gepek mezonyeben, egybol az lesz az elsodleges virus platform, es ahogy mar leirtam, megjelenik majd egy uj oprendszer, melyen keves virus lesz, es mely eloszor a szerverek piacan terjed majd el... es akkor te ott fogsz lihegni, hogy a linux mekkora egy szar, es hogy ez az uj oprendszer mekkora zsir, es hogy mindenkinek fel kene noni, kvazi, ahogy leirtad, hozzad. Ok, please tanits minket. Kérunk teged, halgass meg urunk.

    Te meg ne felejs el minden harmadik nap kernelt forditani, hogy a felfedezett hibak kikuszobolodjenek, mert hogy a linuxba legalabb annyi hiba, res van mint a windowsba az teljesen biztos... (igen, igen, tudom, de valami elbaszottul 2 milisecundummal a felfedezes utan kiadjak a patchet, linux ala... jaja micimacko meg kurvazik es malacka meg robertgidat tocskoli).

    JZO: win2k gyakorlatilag xp, egyiket masik elleneben felspanolni elegge erdekes ralatasra vall.

    "A WinMill-t szerettem még enyire, de sajna olyan sok harware elemvan a gépemben és annyi progit hazsnálok egyszerre, amennyit nem bír el a rendszer erőforrás készlete és sajnos ha bezárok eg yprogit, az erőforrás nem szabadul fel csak részben." - uristen??? - Egybknt a szerette programok feladata lenne, hogy maguk utan felszabaditsak a hasznalat "eroforrasokat", mint memoria stb, amit irtal egyenlo azzal, hogy a winmill egy rakat szar volt, cask kicsit korberajzoltad vizfestekkel.



    "Nos én win98-at használok egy Duron1200, 256Mb SD, GF2MX400 64Mb, 80Gb HDD, stb rendszeren és mondhatni teljesen elégedett vagyok a működésével. DVD rippek, játékok, stb tömkelege mellet! " - na ellenpelda hasznald egesseggel, celok es eszkozok megfelelo kombinaciojaval meg egy olyan rakas szar, mint a 98 is hasznalhato lehet.