• JZO
    #19
    én sokáig életem Win95el, win98al, winmill-el, 2000el, majd legutóbb 4 hónapot XPvel, de annyi hiba van benne és annyira ilstabil, hogy kénytelen voltam visszatérni a jó öreg és bevált 2000-re. A 4. Service Packel már egész kiforrott rendszer lett belőle, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a driverket frissíteni kell benne, mert minden driver elavult benne. Ha a driverekkel nincs gond, nagyon stabil rendszernek tartom.
    A WinMill-t szerettem még enyire, de sajna olyan sok harware elemvan a gépemben és annyi progit hazsnálok egyszerre, amennyit nem bír el a rendszer erőforrás készlete és sajnos ha bezárok eg yprogit, az erőforrás nem szabadul fel csak részben.
    Az XP viszont borzalom, hiába a legrissebb driverek, install után rögtön fagy, kék halál, hiába SP1a, meg minden frissítés, ezekkel és ezek nélkül is megfagy, nem működik rögtön már install után a Start Menü, az óra mellett nem jelennek meg a SysTray ikonok, hibás a beépíett HTP ATA drivere és még sorolhatnám. A Javaval is gondjaim akadtak, számos oldal az istennek sem akar bejönni, hiába telepítek SUN Javat, akkor sem jó, MS Java Virtual Machine-val sem megy. Kész csőd az oprendszer!

    A 2000 ha egyszer jól beáll és nem hibás egy driver sem, amit felteszünk, akkor az KIRÁLY!