Corvette 50th Anniversary Collection - Megjelent
  • 3P
    #108
    Na! Én végig vittem a bajnokságot. Röviden összegezném:

    1. Irányítás:
    A fizika mint olyan nem szerepel a játék kelléktárában. Ilyen szintű szappantartó modellel régen találkoztam. Ehhez képest a NFS UG egy ultrarealisztikus szimulátor (egyébként én szeretem az NFS sorozatot, talán csak ezt és a 2. részét nem). Szoval igazi árkád játék.

    2. Grafika:
    Hát eléggé ósdi grafika, szinte minden statikus benne, max 1-2 alfablending ami feldobja a játékot, semmi több. Csúnyának sem nevezném, de szépnek semmikép. Van benne egy árnyéknak csúfolt valami, de olyan borzamas, hogy huh... (pixeles undormány)
    Az lehet, hogy csak egyedi hiba, de 15. verseny tájékán elkezdett fogyni az autokrol a a kaszni :), magyarul kezdett eltünni a textura a kocsikról, végül is ez adaott egy pici roncsderbi filinget :D

    3. Hangulat:
    Szerintem az 1. és 2. pontban írtak sokat rontanak ezen, de a pályák mégis ötletesek. Változatos a környezet, és pont az általam kedvelt vonalvezetése van, azaz vannak benne hosszabb egyenesek, sok gyors kanyar, de van néhány trükkös rész is, szóval nem tömény szivatás, mint 1-2 hasonló játékban.
    Felbukkanik benne az üldöző hekus, de max csak a szirénája zavar, mert ő maga elég béna :). Van úgy hogy van közlekedés is a pályán, azzal alapjában semmi gond nincs.

    4. Autóválaszték
    Az ugye természetes, hogy csak Corvette van, de abból is elég kevés, végül is el lehet vele játszogatni így is.

    5. Tuning és törések, és borulások
    Tuning csak automatice van, megnyersz egy versenyt, és kiírja, hogy ezért milyen upgradet kaptál, semmi választási lehetőség (max az hogy nem kéred). Törések nincsenek! Egyszer sikerült felborúlnom, kb. olyan szintű mint anno a Stuntsban, azaz nuku fizika itt is, pedig a stunts egyébként nagy jó volt anno... :)

    Öszegzésül:
    Közepes grafikával megáldott nagyon gyenge fizikájú (értsd szinte semmi) erősen arcade játék ötletes pályákkal.

    Csak azoknak ajánlom, akinek épp nincs mivel játszania és van rá 1-2 szabad délutánja így karácsony napjaiban.
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és BUÉK mindenkinek!