THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • 3P
    #179
    Hát ismét rossz hír.

    "The Fall - Hidegzuhany?

    [The Fall - Last Days of Gaia] Hari ismét küldött néhány dolgot a játékkal kapcsolatban, amit a fórumon vadászott össze. Elég kellemetlen híreket. Nem is szaporítom a szót, inkább bemásolom a levelét... Thx Hari!

    "Miközben az új patch "orvosolta az összes eddig feltárt hibát", a német forum zeng a jajongástól. Úgy tűnik, hogy az új patch nem működik a legújabb Ati Catalyst meghajtóval, továbbá szintén elhalálozik a játék, ha bármilyen modot észlel.

    A javaslat a teljesen szűz újratelepítés (előzetes registry tisztítással együtt!), majd az 1.8 patch installálása és erre az 1.9. Az, hogy ez egyben az addigi játékmentések törlését / használhatatlanságát is jelenti, gondolom magától értetődik. Ezek mellett már csak apróság, hogy az Extended verzió tulajdonosaitól a telepítés ellenőrzéséhez az 1. CD-t kéri a gép, holott a Starforce kód a 3. CD-n van - aki nem jött rá magától, az őszülni kezdett.

    A gond - nekünk - ezek után már csak az, hogy a fórum alapján úgy néz ki, hogy az angol kiadás a játék "bogarassága" miatt csúszik egyre távolabb. Több rendszeres fórumtag szerint - és a korábban igen aktív Carsten erre semmit sem reagált - megvan már az USA/UK forgalmazó, de amíg a játék nem stabil, addig még a nevét sem akarja égetni egy bejelentéssel. Ez a patch ezt a helyzetet csak rontja, tehát félek, hogy még karácsonyra sem lesz nekünk se angol, se magyar TF-ünk.""

    Forrás: RPGVAULT

    Komolyan mondom ez már egyre siralmasabb... :( :( :(

    Mindegy, ha krácsony után jön, akkor akkor jöjjön, de végre játszható formában érkezzen...