Magyar fejlesztésu programok
-
Akkor én is csatlakoznék, de minden féle cinizmus és szarkazmus nélkül bátran mondhatom, hogy soha többé nem kell külföldi játékot vennem, mert a magyar játékok talán a legjobbak a piacon. Nagyon ritkán találok egy-egy olyan kiugróan magas szintű külföldi játékot, amit bevennék a mieinkkel egy kalapba.
Az első magyar játék, amivel találkoztam, az az Imperium Galactica volt. Mind máig a legeredetibb játéknak tartom, még akkor is, ha tulajdonképpen egy összeollózásról van szó. De azóta sem készült ilyen jó játék a világon. Kár, hogy mai gépeken már nem fut. Egy patchelés sokakat boldoggá tenne e téren rajtam kívül is gondolom. Tulajdonképpen innen datálódik az érdeklődésem magyar játékok iránt. A DR az Imperium Galactica 2-vel is nagy sikert aratott nálam. Ilyen szép grafikát addig nem láttam, és bátran mondhatom, hogy mind zenei, mind nimáció szinten megütötték a srácok a Blizzard sorozatokat. A Haegemonia LOI és a Haegemonia TSH is nagyon tetszik, ismét csak gratulálhatok. Nálam a Platoon is bejött, bár egy kicsit béna vagyok hozzá :)
A Brainfactortól ugyan még nem volt szerencsé játékot látni, de mind a Word of Chaos-t, mind a Tortuga Bay-t nagyon várom. (Witchcraftot meg nem kapni idehaza!)
Clevers-nek megköszönöm a legjobb és eddig a legélethűbb off-road szimulátort. Még ma is tartja ezt a címet. Más, mint a többi off-road játék, de ezért szeretm igazán. A grafika csodálatos, a fizikai motor lélegzetelállító. Sajnos a törésmodell nulla, de tudom, hogy azért, mert nem kaptak rá a fiúk licenszet a valós márkák miatt. A Cabela's Off Road Adventure 2-t sem lehet itthon kapni sajnos, pedig nagyon megtetszett. A Terminátor 3-at pedig még csak képekről láttam, de biztos megveszem.
A.S.K Homeworktől pedig csak két demo-verziót láttam eddig, de a Rail-Runner nagyon tetszik, jópofa játék, klassz időtöltés. A Buggy-t pedig nagyon-nagyon-nagyon várom! Jó munkát fiúk ez úton is! :)
Invictus előtt is meghajtom a fejem, nálam az 1nsane tuti nyerő, még ma is órákat játszom vele, majd minden nap, amikor csak tudok. A Street Legal is nagyon tetszik, hála istennek van bika gépem hozzá. Nehéz volt beszerezni, de ha a Street Legal 2-t sem lehet majd kapni nálunk a csúnya Activision miatt, hát az is erre a sorsra kerül majd. onEscapee-t meg nem találok sehol, de keresem!
Mithistől már többször lemondtam, hogy látjuk majd az IG3-at, de egyre biztosabb, hogy előbb-utóbb látni fogjuk! Hajrá fiúk! Minden elismerésem, hogy van vér a pucátokban valami ilyen újdonsággal előállni. Persze a többire is nagyon kíváncsi vagyok, főleg arra a Midway-re!
Le a kalappal a PhilosLabs előtt! Megvan a Theocracy is, és a Rebels is, és még nem kellett javítást letöltenem egyikhez sem! Minden elismerésem. (Arról nem is beszélve, hogy a Theocracy Linux alatt is fordul! ;)
A Stormregion SWINE-ja nagyon tetszik, marha aranyos játék (a képzavar illik rá! :) és a a Panzers puszta beharangozása elhiteti velem, hogy hasonlóan magas színvonalú játékot láthatunk hamarosan a boltokban.