Magyar fejlesztésu programok
  • Gregorius
    Te úgy veszel játékot, hogy megnézed az eladási listát, mert én kapásból felsorolok neked vagy tíz játékot, amik igenis nagyon jók, nem is magyarok, és soha nem érték el a top100 eladási listát. Lásd Little Big Adventure 1,2, Big Scale Racing, Fallen Haven (modjuk az Airfix Dogfighter elég szép eredményt ért el, de azt sem nevezném valami sikerjátéknak, pedig nagyon jó) persze Need 4 Speed-del Dunát lehetne rekeszteni, pedig egy arcade nagyüzemi öntvény. (most nem akarok belegázolni emberek lelkivilágába, de vannak kiadók, amelyek aztán tudják hogy kell sikerjátékot kiadni, amiért aztán egy fillért nem költenék) De te is biztos tudsz ilyeneket mondani.
    És egyébként miért ne lennék elfogult? Van egy rakat jó játék, ami szerintem jó, és te meg azt mondod..., tulajdonképpen semmit, mert csak azt mondod, hogy a cseheknél ott a maffia. Ja, a Blizzardnál meg a Diablo, még sem dobok tőle hátast. De egy UT2003-tól dobok azt! Nekem anno az IG2 volt akkora dobás, mint most az UT2003. A Mafia meg nálam olyan, mint egy Traffic Giant.