• Lola.
    #36
    "a bsa pont hogy a kisemberekkel foglalkozik, mivel a nagyokat nem tudja megfogni!"

    legalább vedd a fáradságot, hogy utánanézel egy kicsit mielőtt ilyen butaságokat állitasz mérhetetlen magabisztossággal...
    A bsa sosem foglalkozott magán emberekkel.
    Ezen kivül benne van a hivatalos nyilatkozatukban is, de ha ez kevés olvasd el pl. az origo vendégszobájában volt interjú a
    bsa magyarországi főtitkárával, ő valószinűleg tudja, hogy mivel is foglalkoznak.
    Ime pár idézet a cikkből (http://origo.hu/vendegszoba/20021218nemkutat.html)


    A felsőoktatási intézményekben is terveznek ellenőrzéseket tartani? Én személy szerint nem láttam még egyetemet, ahol csak legális szoftvert alkalmaznának. (jozsi_huffnager)

    Sebők Erzsébet: A költségvetési intézmények sem szerepelnek a BSA célkeresztjében, így a felsőoktatási intézmények sem.

    Tudomásom szerint számos kollégiumban folytak razziák, amelyek során kalózszoftverek után kutattak. Ezek szerint ezekhez semmi köze a BSA-nek? (A_Grincs)

    Sebők Erzsébet: Ezek az ügyek nem a BSA feljelentése alapján indultak, feltehetően a rendőrség hivatalból indította ezeket.

    De talán a legnyégesebb nyilatkozat:

    A BSA kiket próbál lefülelni? Azokat, akik 1-2 játékprogramot otthon kipróbálnak, vagy azokat, akik terjesztik? Mi a két bűn, ha annak nevezzük, közti különbség ? (ostroml)

    Sebők Erzsébet: A BSA magánfelhasználókkal kapcsolatos ügyet soha nem indított és nem is fog a jövőben sem. Kizárólag a gazdasági társaságok mint felhasználók, illetve a nagy illegális terjesztők ellen lépünk fel.

    Azt hiszem a témát lezárhatjuk...