A 2003-as év játéka
  • K@LoZ
    Kemény beszéd ez polgártárs....
    A Vice City még mindig fennt van a gépemen, néha megyegetek vele, mondhatnám hogy végigcsináltam, de hol vagyok még a 100% tól....Eszméletlen hangulata van....Valszeg ezért teccik a népeknek, mer lehet vele jáccani....
    Ellenben a másik éllovassal, a CODdal. Ird és mond 10 óra alatt megcsináltam hardeneden, reggel 9 től este 7 ig, ebben volt cigi meg kaja is...Nagyon teccett, de ennyi volt...Multiba valami eszetlen szar, sok kemper, távcsöves, meg folyamatosan célzós bujkálós hasalos paradicsoma. Az embernek elmegy tőle a kedve, pedig mondom singlibe állat. Letöröltem.
    A Maxpéjn dettó, azzal a különbséggel, hogy annak multija sincs.....hogy lehet kiadni egy egynapalatt végigjáccható játékot 2003 ban, aminek nincs multija???
    NFS...azért a legjobb autós game az idén, mer nem volt más értékelhető...ja a cmr...na azt inkább haggyuk, mert ameddig nem tudnak elszakadni az első részben már elkövetett motorcsónak mozgástól, addig az a játék max szép lehet...Szal nfs...singliben kicsit idegesítő, gyakorlatilag akkor győzöl ha a gép ugy akarja, grafika nem csunya, autó mozgás...hmm...a hangulala jó...aki jáccott nfs5el, a porséra gondolok, az tuggya mijen egy igazán jól megcsinált force feedback támogatás...na annak ebben nyoma sincs...pedig ugyanazok csinálták..
    A lényeg, men bizti hogy a voceciti a leg fajább game, de a felhozatalból nekünk, kevés játékot tesztelőknek az teccett a legjobban...
    pfuu...nem lett rövid