• Yetike
    #52
    Az egész üggyel az a probléma, hogy mindenki (leszámítva az atomozókat :P) humánusan próbál hozzáálni a dolgokhoz, humánus megoldás pedig maximum 1+ bolygó mielöbbi kolonizálása tenné lehetővé, bár nem tudom hogy a földi 2 milliárd "felesleg" (akik nagyrészt indiaiak, kínaiak, afrikaiak stb, tehát nem a leggazdagabb emberek) hogy jutna ki oda és mit kezdene ott (pl egy bantu néger :).

    Tehát humánus megoldás nem nagyon lehetséges, akkor?

    Azzal én is egyetértek, hogy az előre láthatóan károsodott és fogyatékos magzatokat nem kellene világra hozni, mert MINEK? Hogy élete végéig az anyja meg apja törölgesse a szaros seggét meg hetente 4x vigye korházba?

    A másik meg a 100++ korú, vagy egyáltalán idős emberek, akik egy héten 7 napból 6-on a korházban fekszenek, nem tudnak járni beszélni gondolkozni, úgy kell őket cipelni mindenhova, etetni őket.. És ezt fenntartják.. A tesóm most nyáron volt gyakorlaton itt a megyei korházban és érdekes dolgokat mesélt az ilyen öregekről.. Például hogy benn fekszik a 90+ nénike, és nem akarják hazavinni, mert nem tudnak vele mit kezdeni.. És hogy az összes osztály teli van ilyen már túl öreg emberekkel, akiket tulajdonképpen életben tartanak, naponta megszaratják őket, adnak nekik enni, telinyomják őket gyógyszerrel stb.. A többi beteg meg kint döglik meg helyhiány miatt. Én tisztelem az öregeket, de humanitás ide vagy oda ennek semmi értelme.

    Az atomháború nem megoldás, akkor nem csakhogy megoldódna a népesség kérdés hanem egyenesen nem is lenne népesség :).

    Fogalmam sincs hogy lehetne megoldani a problémát, de humánus eszközökkel semmi esély sincs rá.