Asztali DVD lejatszo
  • sikambria
    #159
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni asztali DVD vásárláshoz. Eddig egy Nintaus N9600M gépünk volt, de bedöglött.Amíg müködött, meg voltunk vele elégedve, kivéve, hogy magyar ékezetes feliratot nem jelenített meg. Amikor vettem, örültem, hogy kaptam olyat, amit USA-s TV-hez tudtuk csatlakoztatni. Azóta évek teltek el és tudom, hogy ma már több gép képes erre.
    Az elvárások. az USA-ban vásárolt, tehát NTSC-s Tv-n is menjenek a DVD-k, DiviX-ek és Xvid-es filmek, tudja a magyar ékezeteket megjeleníteni, valamint JPEG fotókat nézhessünk rajta.
    A DVD-kből a plusszos és mínuszosokat is vigye. Az AC-3 is feltétel lenne.
    Persze már nézegettem a lehetőségeke, felmerült a Yamada 6800x Plus, aminél a gond az, hogy állítólag a 6700 utáni frissítések már gagyik, a híre a 6700-nek volt jó, pluszban még nem is lehet kapni. Láttam olyat, hogy Sencor SDV 7404, amire azt írták, hogy noname és gagyi, nem szabad megvenni. Láttam olyat, hogy LG DVX 350, valamint Pioneer DV 310 és Panasonic DVD S511E-K. Ey utóbbiak tudják az NTSC-t, de nem tudom, hogy mi a helyzet a magyar felirat kezelésükkel.
    Segítsetek, ha van véleményetek a dologról!
    Köszönöm