• FtranX
    #186
    "Ha van tárgyi bizonyíték valamelyik kormány birtokában , addig úgysem adják ki a kezükből, amíg 1 cseppnyi hasznot remélnek belőle."

    Ezt akkor tartanám valószínűnek, ha annak a bizonyíték birtoklása valamilyen (nagyobb) technológiai előnyt jelentene az adott ország számára. Amúgy nem hiszem, hogy eltitkolnák.

    "Ha a matek-fizika nem zárja ki, hogy lehetséges a "féregárat" (és idegen innteligencia átjáróháznak használja a Földet) akkor mégis miért mondják, hogy mégsem idegen inntelligencia műve az UFO?"

    Még azt sem mondják, hogy nem idegen intelligencia műve. Egyszerűen nem tudják hogy mik azok.
    Az más kérdés a rendelkezésre álló alapján a legtöbben nem egy idegen intelligenciára tippelnek. Jelenleg ez a lehetőség nálam is csak a lehetőségek listájának vége felé található.

    "Ja tudom, kicsi a valószínűsége. De amíg NEM NULLA addig felelős tudós nem zárhatja ki ezt a lehetőséget sem. Azért mert önmaga sehogy sem hiszi el, miért kell azt mondani, hogy az észlelő hallucinált, a műszerek meg tévedtek?"

    Talán azért, mert sokkal nagyobb az esélye, hogy egy "jobb" fénykép hamisítvány, vagy hogy a "kis zöld emberkéket látott" megfigyelő hallucinált/kitalálta az egészet (ahogy mindkettő ezerszer előfordult már), mint hogy tényleg idegen lények lettek volna. (most nem a mozgó fénypontokról van szó).
    Mellesleg egy két tanúvallomásra meg pár homályos felvételre alapozva NEM lehet egy ilyen nagy horderejű kérdést eldönteni!
    Valami komoly bizonyíték kellene.