• Zoldalma
    #70
    "kiváncsian várom mit kamuznak... Nem is az ő hibájuk nem is érint senkit és egyébként is ott a forrás mindenkinél miért nem vették észre :))"

    MS feelingem van, vajh miert?

    "Mégjobb... Akkor lehet az összes neten levő linuxon ki-be mászkálnak... (emlékeim szerint márciusban találtak egy 5 - öt - éve a linux kernelében lévő kritikus hibát... hát ennyit a sok szem többet lát elméletről)"
    3x es egyben utoljara irom le h a linux ssem hibatlan. De ideznelek Teged:
    Én éppen annak a hive vagyok, hogy mindegy milyen rendszert használsz azt patchelni kell.

    "csak te kezdted védeni őket, meg jöttél hogy a win nem biztonságos, igy erről vitázunk."
    Nem vedtem senkit, de sztem nem biztonsagosabb...hogy Neked mas a velemenyed? Jah.

    "hát persze hogy nem. ez olyan szép... attól függően, hogy melyik disztribben találnak kritikus hibát aszinert halljuk ezt a mondatot, "igen xy disztrib tényleg nem valami biztonságos bezzeg a debian" vagy bezzeg a másik. Aztán mikor arra jön ki valami nagyon gázos akkor megkapjuk ugyanezt másik disztribre. Semmi gond kérem szépen hetente két háromszor kell váltani a használt disztribeket attól függően, hogy éppen melyik tünik biztonságosnak, LOL..."
    Ez eleg sarkitott velemeny ugye Te is tudod, de idezek egy ide illo mondatot Toled:"Te tényleg ennyire korlátolt vagy? Ugye érzed a különbséget?"

    "Hogy megtörjék az azt tároló stable servert? nem értem az összefüggést :)"
    Na igen, itt tevedtem. Ellenben ismet csak azt tudom mondani, attol meg h a serveren stabil distrib volt, lehet kernelhiba...

    "Huh és a linux hanyadik kernel változatnál tart? 40-50? most hogy ők nem sp-nek hivják hanem kompletten újra kell alatta forditani a kernelt az lényegtelen."
    Te most attol tartod biztonsagosabbnak a wined, hogy linux alatt hany kernelt kell forgatni?