• Amero
    #12
    Enterprise!!! Neked a philips és a JVC noname márka??? Mindkettő gyárt mpeg4 kodolásra képes DVD lejátszót. A JVC már kishazánkban is kapható...
    A noname lejátszók se olyan rosszak. A DivX verziók közötti problémákat egy egyszerű firmware frissítés megoldja... Ezek a lejátszók még az Xvidet is lejátsszák, sőt még felirat fájlokat is képesek megjeleníteni (ez még ugyan problémás, de majd megoldódik)
    Ebből következik, hogy lehet hogy jó a WM9, de hogy senki nem fogja használni az biztos. Hiába öl bele a Ms akkora pénzeket, ha az emberek nem azt fogják használni. Lsd. wma<>mp3, mindenki döntse el maga melyik az elterjedtebb...
    Ezek a DVD szabványok meg egyenesen a vicc kategóriájába sorolandók. Az egész Hdd és CD-DVD mizéria a múlté lesz amint a memória kártyák elérhetőbbé válnak. Erőlködjenek csak, de ezek 5 év múlva már sehol sem lesznek... Addig meg a sima DVD is elég lesz, még azon is van bőven kapacitás.
    Mondjuk nemrég hallottam, hogy az egy oldalon dupla rétegű is új írókat, olvasókat igényel majd. A gyártók majdcsak rájönnek, hogy ez nem igazán jó senkinek, ha nem lesznek megfelelőek az eladási adataik. Ha meg nem szarják össze magukat, a mai világunkban ők a technika fejlődésének legnagyob hátráltatóji.